בקע

דיון מתוך פורום  כירורגיה

11/07/2000 | 16:05 | מאת: ן

האם קיים קשר בין בקע לסרטן האם אפשר לדעת לבד על קיום וריקוצלה או הידרוצלה לאיזה גודל הבקע יכל לגדול במקרה של אי ניתוח

11/07/2000 | 22:13 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום ו אם תוכל/י לתת לעצמך שם כלשהו יהיה יותר נעים ממליץ כי תקרא/י את הכתבה בנושא באתר הכירורגיה http://www.doctors.co.il/surgery/article/237/ כאן יש את מירב התשובות לשאלות. ניתן לבדוק אם קיים הידרוצלה על ידי הארה של שק האשכים עם פנס חזק אם הגוש בשק שקוף מדובר בהידרוצלה מוטב כי החולה יבדק על ידי כירורג. בברכה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה