שבר מפשעתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

10/07/2000 | 15:46 | מאת: אלמוני

אחי סובל משבר מפשעתי שהגיע לגודל של תפוח אדמה לפחות האים זה יכול לגרום לבעיות

10/07/2000 | 19:39 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום לך אלמוני יקר בקעשבר מפשעתי יכול לגרום בעיות כגון כליאה שידרוש ניתוח דחוף תוכל לקבל פרטים על הסיבוכים במאמר באתר זה www.doctors.co.ilsurgery באגף זה של האתר חפש את הנושא הרניה או שבר אם אחיך צעיר ובריא ממליץ לנתחו אם יהיו שאלות נוספות חזור אלינו בברכה דר' ויזר

10/07/2000 | 19:44 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום שוב הכתובת למאמר שציינתי www.doctors.co.ilarticle237 תוכל גם להכנס לאתר הכירורגיה דרך ראש הדף בשער הראשי של האתר בברכה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה