אבחון אצל פלסטיקאי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

02/10/2000 | 18:28 | מאת: ארז

שלום! חג שמח! ובכן, בהמשך לשאלתי אז בזמנו על ההפרשה מהטבור, הלכתי לכירורג פלסטי והוא אמר לי להפסיק לשים פולידין, ולתת להפרשות לזרום החוצה ולחזור אליו בעוד חודש שאלתי היא האם הוא הגיוני? האם אין צורך בניתוח אחרי זמן של חצי שנה של שימוש בפולידין. האם הגיוני לתת לזה לזרום, כאשר בזמן כה רב ניסיתי להפסיק את הזרימה? בתודה... ארז....

14/10/2000 | 08:09 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום ארז נכון אין זה הגיוני להמשיך בטיפול זמן רב ללא שיפור ממליץ כי תפנה לכירורג כללי על מנת לבדוק אפשרות של ניתוח לעיתים קיים פתח לבטן דרך הטבור הגורם לכך הניתוח הוא כמו תקון בקע טבורי. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה