נתוח תיקון אסתטי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

19/02/2000 | 01:19 | מאת: שאלה

שלום מדובר בנושא מביך -עברתי לפני מספר שנים מספר ניתוח בפין שהיה מעוות (כנראה כתוצאה ממילה לא נכונה נראה לי. נאמר לי ע"י הרופאים כי זה מלידה למרות שעל פי צלקת שקימת על העטרה נראה שלא כך) -בכל אופן הנתוח נערך ע"י אורולוגים והאיבר יושר במידה מסוימת אך עדיין הוא די עקום -מה גם שהוא התקצר במידה רבה ונותרו צלקות פנימיות של חוטי תפירה שלא נמסו. מאוחר יותר התברר לי כי יכולתי בכלל להמנע מהנתוח ומדובר היה בצילוק פנימי שהיה יכול להפתר ע"י זריקות סטרואידים. אמנם קיימת לי זקפה אך לפעמים היא מלווה בכאב ואי נעימות (שלא לדבר על המבוכה הפסיכולוגית). נאמר לי כי במצב כזה עדיף שלא לנתח פעם נוספת כיוון שמדובר באיבר רגיש-השאלה היא האם אצטרך להוותר כך לשארית חיי? תודה מראש

21/02/2000 | 02:32 | מאת: ד"ר ישראלית

היי מצטער הנושא חשוב מדי בכדי שאענה לך . איני מבין מספיק בנושא שאלת לגביו. כפי שהנך יודע עליך לפנות לאורולוג. קבל מספר חוות דעת. אל תוותר ואל תתבייש. שלומי

מנהל פורום כירורגיה