קיצור קיבה עם - GERD

דיון מתוך פורום  כירורגיה

21/09/2000 | 18:39 | מאת: אסתר

דר' ויזר, אני מועמדת לניתוח קיצור קיבה ( טבעת 10VG - ניתוח בטן פתוחה) במסגרת הבדיקות שערכתי לקראת הניתוח הסתבר כי אני "סובלת" מתופעה שמכונה GASTROESOPHAGEAL REFLUX DISEAS , האם עצם קיום תופעה זו יכול לפסול את אפשרות ביצועו של הניתוח? אשמח לקבל את חוות דעתך תודה , אסתר

22/09/2000 | 16:04 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אסתר, אכן בעיה זו יכולה לגרום לסיבוך מה של הניתוח היות וצריך לתת פתרון גם לבעית הרפלוקס. טבעת כזו מקטינה את הקיבה ועלולה להחמיר את תופעות הרפלוקס. מציע כי תתיעצי עם הרופא המנתח, וגסטרו לפני החלטה. דר' ויזר

08/11/2001 | 11:08 | מאת: לא משנה

לא משנה שלום לך מנסיוני האישי זה מהווה בעיה חמורה ביותר אני לא סבלתי לפני הניתוח מרפלוקס ובהמשך הזמן הופיעה לי התופעה ובזמן שסוגרים את הטבעת זה סיוט שלא היתי ממליצה לעבור . מקווה שלא הפחדתי אותך אבל כדאי להתייעץ עם רופא כי לי זה לא הוסבר בתחילה בהצלחה אם תרצי עזרה את יכולה לפנות אלי באימייל [email protected]

מנהל פורום כירורגיה