Fibroadenoma

דיון מתוך פורום  כירורגיה

18/09/2000 | 09:26 | מאת: רונית-א

בבדיקת דיקור של גוש קטן סמוך לפטמה נמסר כי יש קבוצות מרובות של תאים דוקטליים תקינים בקבוצות צפופות ומסועפות וקטעי רקמהשומנית, יכות להיות Fibroadenoma . מה זה? לה כואב לי לפעמים, הרופא אמר שזה כלום ולא כדאי להוציא. האמנם? תודה

18/09/2000 | 17:19 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום רונית, באופן כללי מה שמסר לך הרופא נכון, כדי ליעץ לך, עליך לתת מעט פרטים כגון גיל, הריון ולידות, לקיחת גלולות וכד' פיברואדינומה היא גידול שפיר של השד ולרוב ניתן להמתין לפני שניגשים לניתוח להוצאתו. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה