הוצאת טבעת דחוף בלפרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

17/09/2000 | 18:04 | מאת: לבנה

עברתי ניתוח קיצור קיבה מצבי נכון להיום קשה מאוד זה אומר שאני לא אוכלת כלום פרט למים בלבד אני חלשה מאוד והרופא שניתח אותי לא מזדרז להוציא לי את הטבעת הטבעת שהוכנסה היא מסוג gortex שאלתי מה עלי לעשות והעם יש רופא נוסף אשר יודע להוציא טבעת מסוג זה ע"י לפרוסקופיה כדאי להבין שכל פעם שאני מנסה לאכול זה מסתיים במחלקת גסטרו כדי להוציא את מה שניסיתי לאכול יש לפעמים מצבים שגם מים לא עובר סיוט זה נמשך כ-9 חודשים עם יש לכם תשובה אני מודה לכם מראש או כאן באתר או ב[email protected]

17/09/2000 | 20:35 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום לבנה, אכן ישנם סיבוכים עם הנושא, לרוב הטיפול לאחר ניתוח כזה הוא עם המנתח בשילוב עם רופאי גסטרו. אם רצונך (וזו זכותך) לפנות לרופא אחר ליעוץ וטיפול קבלי את סיכומי המחלה מהרופא שלך ופני איתם לכרורג אחר. בכל המרכזים הגדולים בארץ כגון בלינסון, איכילוב, תה"ש, יש ניסיון עם ניתוחים מסוג זה. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה