קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

10/09/2000 | 12:49 | מאת: מירי

שלום! שמי מירי ואני מעוניינת לעבור ניתוח לקיצור קיבה. גובהי הוא 1.58 ומשקלי הוא 91 קג . רציתי לדעת אם ניתן לעשות זאת בבית חולים פרטי היות ועפ קופת חולים אני עדיין לא מתאימה להגדרה של נזקקת לקיצור קיבה אני מאוד סובלת וכל הזמן מסתגרת בתוך עצמי . הפסקתי את קשריי עם "העולם החיצון" עכב הפחד והבושה. אני מבקשת ממך בכל לשון ובקשה לעזור לי ולומר היכן אני יכולה לבצע את הניתוח בבית חולים פרטי, והכי חשוב מהי המהירות המרבית שניתן לבצע ניתוח זה, ואם ביכולתך להעריך את סכום הניתוח ושם המנתח. תודה מראש ובכבוד רב מירי

10/09/2000 | 21:10 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום מירי, ניתן לבצע ניתוח כזה אם את מתאימה מבחינת הפרמטרים. אין אנו נוהגים להמליץ על רופאים אך בכל בית חולים גדול מבצעים זאת. אם רצונך באופן פרטי נסי לברר מי הרופא שבדק אותך בבית החולים ולפנות אליו פרטי בהצלחה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה