אנוריזמה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

10/09/2000 | 11:59 | מאת: נאמן אביחי

אני מעונין לקבל מידע בנושא ניתוח של אנוריזמה בשיטה של אנדו וםקולרי השתלת תומך באבי העורקים עי צינתור בתודה אבי נאמן 052685258

10/09/2000 | 21:14 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אבי, שיטה זו עדיין אינה נפוצה בארץ, ידוע לי כי ניסיון מועט בשיטה קיים בבית חולים "שיבא" וובית חולים "הכרמל". ממליץ כי תבקש הפניה לכירורגיה וסקולרית לאחד מבתי החולים הללו ותוכל לקבל מידע נוסף שאין בידי. דר' ויזר

23/03/2001 | 05:28 | מאת: amnon

האם קיבלת אינפורמציה? מאיכן? האם אתה יכול להפנות אותי? מודה לך מאוד

מנהל פורום כירורגיה