חשד ל CTS

דיון מתוך פורום  כירורגיה

03/09/2000 | 10:56 | מאת: reuma

לפני שמונה חודשים עברתי בדיקת EMG ביד שמאל, הרופא המליץ על חזרה לבדיקה לאחר חודשיים שלושה, לא עשיתי זאת. היום מצב היד הורע ואף התפשט למרפק ולכתף יד שמאל, כאבים יוםיומיים ותחושת חוסר תיפקוד בריא של יד שמאל כולה, אני חוששת שגרמתי לנזק בלתי הפיך ושהיד לא תחזור לתפקוד מלא ובריא, מה עלי לעשות? והאם חששותיי מוצדקים?

03/09/2000 | 18:27 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום ראומה, הסמפטומים שאת מציגה מתאימים לדעתי לבעיה בעמוד שדרה צוארי. נושא זה כמו גם cts הינם בעיות המטופלות על ידי אורטופדים. פני לרשימת הפורומים וחפשי את פורום אורטופדיה שם תוכלי לקבל מידע נוסף דר' ויזר

04/09/2000 | 12:52 | מאת: reuma

תודה רבה על תשובתך ! ראומה

מנהל פורום כירורגיה