עישון וניתוח לפרוסקופי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

27/08/2001 | 19:39 | מאת: ורדה

אני עומדת בפני ניתוח לפרוסקופי (פונדופליקציה ע"ש ניסן) בחודש הבא. למרות מאמצי לא מצליחה להפסיק לעשן. האם תוכל לפרט לי את הקשר בין העישון לניתוח? בפגישת טרום ניתוח לא נשאלתי כלל על עישון, ולתומי שכחתי להתנדב ולספר (מרוב "חרדה" כנראה..) על כך. האם עלולים לדחות את הניתוח בשל העישון?

28/08/2001 | 16:46 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום ורדה, לפני כל ניתוח בהרדמה כללית רצוי להפסיק עישון כחודש. דברי על כך עם המרדים לפני הניתוח. אני מעריך כי הניתוח לא ידחה. דר' ויזר

28/08/2001 | 21:03 | מאת: נטע

היית מאד רוצה ליצור איך קשר לדעת היכן את עושה אותו וכו'. אשמח עם תיצרי קשר נטע

28/08/2001 | 22:23 | מאת: ורדה

תלוי באזור מגורייך. אני עוברת אותו במרכז הרפואי ת"א .תתייעצי עם הרופאים שלך: גסטרו, מנתח ומשפחה.

מנהל פורום כירורגיה