הזעת יתר

דיון מתוך פורום  כירורגיה

31/08/2000 | 15:32 | מאת: משה

שלום! עברתי ניתוח נגד הזעת יתר בידיים לפני כשנתיים הידיים אומנם יבשות אבל אני סובל מתופעות לואי של הזעת יתר בגב בבטן וברגליים המטרידות אותי מאד שמעתי שיש היום טיפולים נגד הזעת יתר בזריקות בוטולניום האם המקרה שלי מתאים לטיפול זה והאם הוא ניתן בארץ והיכן בתודה משה

31/08/2000 | 19:42 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום משה אכן ישנם טיפולים כגון אלו אך הם מיועדים במקום ניתוח שכבר עברת, אחת מתופעות הלואי של הניתוח שעברת הן התופעות שציינת למיטב ידיעתי אין לכך טיפול. תוכל לקבל מידע על כך אצל כירורג כלי דם. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה