פילונידל סינוס

דיון מתוך פורום  כירורגיה

09/08/2016 | 00:53 | מאת: בר

היי, אני מבקשת לשאול לגבי בני בן ה 20 שעבר לפני חצי שנה ניתוח שלישי של פילונידל סינוס ועכשיו יש סימנים של חזרה, הפרשות דמיות וכאבים, באחת הביקורות לאחר הניתוח נאמר לנו עי כירורג שנכנס במקרה לחדר שאם זה שוב יחזור כדאי לשקול שילוב של פלסטיקה, השתלה של תאים בריאים במקום הנגוע..אחרת זה יחזור שוב, מה דעתך על זה? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום בר גם ניתוח פלסטי לא יעזור באם הכריתה לא תהייה טובה יש צורך לעשות ניתוח אחד טוב עם כריתה של האזור הנגוע והארת האזור פתוח

11/08/2016 | 12:39 | מאת: בר

תודה על התשובה, האם העובדה שהוא עבר 3 ניתוחים 2 פתוחים והשלישי סגור מעידה על כך שהכריתה לא הייתה מלאה ולכן זה חוזר??

מנהל פורום כירורגיה