סינוס פילודינילי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

26/03/2016 | 18:55 | מאת: אבי

בחודש ספטמבר הרגשתי כאבים באזור עצם הזנב הלכתי לרופא והיא הפנתה אותי לכירורג הוא ראה שיש לי אבצס שמפריש ויש נפיחות קצת הוא ניקז לי את כל המוגלה ואחרי חודש זה חזר שובץ אז הוא אמר שיש לי סינוס פילודנילי ולקבוע תור לכירורג חוץ עכשו בחודש מרץ אחרי שזה הפריש הרבה והייתה נפיחות רבה האבצס נסגר לחלוטין והנפיחות מתחילה לרדת בעוד שבוע יש לי תור לטרום ניתוח האם יש סיכוי שזה התרפאה מהניקוז ועכשו יצא הכול וזה לבד יעבור או שחייבים ניתוח סליחה על האורך תודה רבה

27/03/2016 | 07:23 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום אבי הדלקת אמנם חלפה אך הבעיה נשארה ובכדי שלא תחזור הדלקת יש צורך בניתוח

04/04/2016 | 21:56 | מאת: אבי

שלום תודה על התשובה הייתי אצל הפרוקטולוג והוא אמר שיש לי סינוס די גדול ורחב עכשו הוא המליץ על ניתוח בשלבים ושיטת התחלה בשיטת טראפיין והוא אמר שיש מצב שזה יפתור את הבעיה רציתי לדעת מה אחוזי ההצלחה שזה יפתר בשיטת טריפיין אחרי הניתוח הראשון?

מנהל פורום כירורגיה