פציעה מעל שנה שלא עוברת...

דיון מתוך פורום  כירורגיה

15/03/2016 | 01:00 | מאת: מיכאל

שלום ד"ר. הנני ספורטאי חצי מקצעוני. לפני כשנה החלו כאבים בשנים הצדדים של הבטן התחתונה, צד ימין עבר מיד ובצד שמאל זה רק התעצם. הכאב התגבר בעיקר באיזור הפוביס בגיד שעל העצם ליד בצד איבר המין. היה גם כאב במרכז הבטן ליד הטבור בצד שמאל כאבים של דקירות ותחושה של "משיכה" מהאגן. תחילה חשבו שאולי מדובר בבקע אך כירורג שלל זאת וטען שמדבור בפציעה בפירמידאליס וכי לא מדובר בבקע ספורטאים או בקע רגילץ מאז ועד היום כל שלושה חודשים אני עושה זריקה של סטרואידים לאיזור הפוביס איפה שעיקר הכאב, הזריקה גורמת לכך שאני יכול להמשיך בפעילות הספורטיבית עם רגישות קלה בלבד אך היא חוזרת לאחר כל 3 חודשים ואז שוב אני עושה את הזריקה, אני כעת לאחר הזרקה מס' 4 ומבין שאינני יכול עוד להמשיך ככה. בנוסף בישיבה מרובה בנהיגה או אחרי מגע באיזור אני מרגיש רגישות והכאב מתגבר. מה לדעתך הפציעה ממנה אני סובל?

17/03/2016 | 11:12 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום מיכאל כנראה שמדובר בדלקת של הגיד האבדוקטור הפנימי . גש לבדיקה אצל רופא ספורט ואחר כך פיזיוטרפיה

מנהל פורום כירורגיה