אפשר לדעת איזה כדורים - משחה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

27/02/2016 | 18:38 | מאת: שלום

אם אתה אומר שלפי מיפוי עצמות לא מצאו לי כלום בחזה ואני סובל מאוד מאוד מכאבים שם וזה קרה במיליון אחוז מאותה נפילה אז מה בידיוק קרה שם? אם אתה אומר כדורים נגד כאבים למה אתה מתכוון כדורים נוגדי דלקת שאינם סטוראיטים? על אלה אתה מדבר? האמת היה לי בעבר גם כאבים מאזור אשכים בעקבות חבלה וגם לא מצאו כלום כלום וסבלתי המוןן ואז לקחתי גדורים בשם אטודולק 600 מ"ג ולא יאומן ניפתר הכאבים . האם לקחת שוב כדורים אלה אני לא מעדיף כי הבנתי הם מסוכנים מאוד . ויש לי שאלה נוספת יש סיכוי יש לי שם דלקת או אם מיפוי עצמות לא אמרו שיש אז אין? אשמח לפירוט מימך אז איזה כדורים אתה ממליץ לי לכאביים בסטרנום וגם איזה רופא כעת אני צריך לראות תודה מחכה לתשובות על שאלות אלו

28/02/2016 | 09:18 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום לך אכן אלו הכדורים או אחרים מאותה המשפחה . אפשר ללכת לבדיקה אצל כירורג חזה

מנהל פורום כירורגיה