בקע במפשעה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

23/07/2001 | 20:38 | מאת: דוד

שלום רציתי לשאול איזה בדיקות צריך לעבור לפני ניתוח בקע במפשעה, ועוד שאלה בבעיה אצלי אני מרגיש שיש נוזלים שחודרים מחלל הבטן לאשך, מה זה הנוזלים האלה והאם זה מסוכן? תודה - דוד

24/07/2001 | 14:44 | מאת: ג'ון

דוד, אל פחד. רופא המשפחה בודק אותך במישוש במשך 10 שניות. הוא מפנה אותך לכירורג וגם הוא משקיע בך 10 שניות מישוש. לאחר שהוחלט על ניתוח תצטרך להביא צילום רנטגן של האיזור הפגוע. וכן בדיקות דם רגילות לפי דרישת המנתח. זה הכל במידה ואין לך הסטוריה של ניתוחים קודמים ובעיות בריאות אחרות. בהצלחה!

24/07/2001 | 21:19 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום דוד, ראשית רצוי להבדק על ידי כירורג כדי להגיע לאבחנה במה מדובר אם בקע או הידרוצלה. תוכל לקרוא על כך - http://doctors.co.il/surgery/cat/6/ כשתופנה לניתוח תקבל מהמחלקה בה הינך מאושפז רשימת בדיקות דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה