קרע ברקטוס אבדומיניס - דופן הבטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה

19/09/2015 | 22:35 | מאת: גיל

במהלך חופשת סנובורד בתחילת 2015 נפצעתי ופוניתי לבי"ח שם בוצע לי אולטראסרונד. הממצאים היו - כך עפ"י הרופא, לא נמסר לי כלום ביד - מתיחה ברקטוס אבדומיניס. לפני כחודש וחצי, לאחר שהכאבים לא פסקו הלכתי לכירורג שהפנה אותי לאולטראסאונד נוסף שם, להפתעתי, מצאו קרע מלא של השריר בצד שמאל. א. אני מעוניין לגשת לרופא מומחה אבל לא ברור לי איזה ענף בכירורגיה - הכי קרוב שאני מוצא באינטרנט זה בקע מסוגים שונים ב. מה אני צריך לעשות - אם בכלל (יש לי עדיין כאבים חלשים בתנועות מסויימות) ג. אני מעוניין לצאת בשנה הבאה לחופשת סנובורד נוספת - האם זה אפשרי? ד. כמו כן אני עושה הרבה ספורט - בעיקר ריצה וחדר כושר - האם אני צריך לשנות את הרגלי הספורטיביים? תודה רבה מראש, גיל

20/09/2015 | 13:21 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום גיל גש לבדיקה אצל רופא אורטופד . בהקשר להמשך פעילות גופנית . ביקורת סונר לאחר 3 חודשים

מנהל פורום כירורגיה