multiple myeloma (hematology)

דיון מתוך פורום  כירורגיה

23/07/2001 | 00:07 | מאת: uri

רופאים יקרים יש לי אמא בת 82 שהובחנה אצלה multiple myeloma (דרגה שלישית) כאבים בבטן תחתונה כאבים ברגליים גם ימין וגם שמאל כאבים ביריכיים המוגלובין8.7 קריאטינין 2.5 . אני מאוד מבקש לכוון אותי לאיזה טיפול (תומך) בשלב זה. ולהסביר לי את שלבי היתפתחות של המחלה ותופאות.

23/07/2001 | 18:37 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום רב, נסה לקבל מידע ופרטים בפורום רפואה פנימית או רפואה כללית. דר' ויזר

06/05/2002 | 23:33 | מאת: דנה

רופא יקר אימי בת 65 חות מילומה נפוצה מזה כ 3 שנים לאחרונה מצבה מחמיר כאבים בכל עצמות הגוף, התחילה לפני כחודשיים בתרופה בשם טלידומיד האם הטלידומיד אמור למנוע את התדרדרות המחלה או לשפר משמעותית את המצב . אודה לתשובה דנה

מנהל פורום כירורגיה