אובד עצות. לאחר ניתוח סינוס פילונידלי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

13/09/2015 | 03:06 | מאת: שמעון

שלום. לפני כמעט שנה (אוקטובר 14) עברתי ניתוח להסרת סינוס פילונידלי בעצם הזנב. עברה כמעט שנה מאז והספקתי לעבור עוד ניתוח באמצע לצורך הסרת בשר מיותר שצמח במקום הלא נכון. עדיין מדמם, בשירותים קיים דימום ביציאות לפעמים אפילו דימום מפחיד. אני בביקורות אצל המנתח כל הזמן (לפחות פעם בחודש) והוא אומר שהאזור מחלים והדימום הוא טבעי כי האזור עדיין לא נסגר. יש לציין שנותחתי על ידי פרופסור והוא אמר שזה אחד המקרים היותר קיצוניים שנותחו עקב גודל הסינוס שהיה. רציתי לדעת האם זה הגיוני שעדיין לא החלמתי? אני משתדל לשמור על גילוח באזור כמה שאפשר ומקלחות. ממש נואש לתשובה וכבר לא יודע מה לעשות... תודה..

13/09/2015 | 08:25 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום שמעון סבלנות סבלנות .זה לוקח זמן ויסתדר בסופו של התהליך

13/09/2015 | 14:27 | מאת: שמעון

האם ראית מקרה שכזה בעבר? והאם זה לא מסוכן שאני מדמם על בסיס יומי? יש לציין שאני עם תחבושת ולעיתים הדימום הוא מעט ויש ימים שהוא מוגבר..

מנהל פורום כירורגיה