גוש בצלע מתחת לשד

דיון מתוך פורום  כירורגיה

02/03/2015 | 12:37 | מאת: סהר

שלום לפני שבוע גיליתי גוש קטן יחסית מתחת לשד על הצלע. הלכתי לכירורג שד שאמר שזה לא שד ושזה על הצלע ולא ידע להגיד לי כלום חוץ מזה. רופאת המשפחה נתנה לי לעשות אולטרסאונד שד, אך בגלל שזה לא באמת בשד כניראה שגם שם לא אקבל תשובה מספקת. לפני כשנתיים הייתה לי ירידה דרסטית במשקל של כ10 קילו תוך שבועיים(ללא דיאטה או משהו). לפני כחודשיים עשיתי בדיקות דם כלליות והן יצאו תקינות. מה זה יכול להיות? ולמי אני צריכה לפנות? תודה מראש!

05/03/2015 | 08:56 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום סהר . לברור הגוש באם אינו בשד רצוי בדיקת אולטראסאונד לרקמות רכות באזור הגוש בכל אופן רצוי לחכות לתשובת אולטראסאונד השד

מנהל פורום כירורגיה