בקע במפשעה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

16/07/2001 | 22:29 | מאת: יוסי

שלום רב קראתי באתר את כל הכתוב על הנושא ובכל אופן יש לי מספר שאלות לשאול כמה זמן נמשך הניתוח?, כמה זמן נשארים מאושפזים? האם יש סיבוכים נוספים מעבר למה שכתוב באתר? האם בניתוח כזה מקבלים עירוי דם? כמה זמן ממתינים בדרך כלל עד שמנתחים אותך בבית חולים ציבורי כאשר המקרה לא דחוף? האם יש תרופות שלוקחים אחרי הניתוח? בתודה מראש יוסי

17/07/2001 | 19:23 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום יוסי, שמח שלמדת לפני ששאלת הניתוח נמשך לרוב כחצי שעה, לרוב אין סבוכים מיוחדים פרט לזיהום מקומי, דימום מקומי, ונדיר חבלה לכלי הדם לאשך, לא מקבלים דם בניתוח מסוג זה, משך ההמתנה לאישפוז משתנה ממקום למקום. ולרוב אין צורך בתרופות פרט להקלת כאבים לאחר הניתוח. בהצלחה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה