בקע

דיון מתוך פורום  כירורגיה

15/07/2001 | 00:26 | מאת: מוקי

שלום, כבר חודש אני סובל מכאבים במפשעה (בעיקר בחיבורים שבין הרגליים לגוף). כירורג שבדק אותי אמר שלא מדובר בבקע(קילה) הכאבים ממשיכים להציק והם מזכירים לי קצת את כאבי ההתבגרות והגדילה (אני בן 30 אז עבר קצת זמן...) רופא המשפחה נתן לי כדורי ADEX 200 א. האם הכדורים הללו אמורים גם לרפא, או רק להשקיט כאבים? ב. אילו אפשרויות קיימות עוד כדי להסביר את הכאבים? בתודה, מוקי

15/07/2001 | 18:30 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום מוקי, כאבים במפשעות יכולים להיות מסיבות רבות לא דוקא בקע, אם ניבדקת והנושא נישלל יתכן כי מדובר בבעיה בערמונית, דרכי שתן אותה תוכל לבדוק בעזרת אורולוג, או בעיה בגידי הגפיים התחתונות כתוצאה מספורט? התרופה שהזכרת היא נגד כאבים בלבד. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה