בטן נפוחה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

27/07/2014 | 13:28 | מאת: בלינדה

לפני קצת יותר משנה עברתי ניתוח לכריתת השחלות וחלק ממעי הגס בגלל שהיה לי אבצס שלא היה ברור אם זה בשחלות או במעיים (סיגמא). לאחר תקופת מה הבטן החלה להתנפח, שאלתי את רופא המשפחה ואמר לי שבגלל שחתכו את השרירים ואת העצבים, האיזור איבד את הגמישות ולכן התנפח. שאלתי:, האם זה מצב בלתי הפיך? האם יש דרך להקטין את המפיחות? כי מפריע לי מאד ויזואלית. תודה על תשובתכם

29/07/2014 | 10:22 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום בלינדה באם הנפיחת כתוצאה מחולשה של השרירם ותרגילי בטן לא עוזרים - ניתן לפנות לכיר פלטי לתיקון ניתוחי

מנהל פורום כירורגיה