זה הגיוני?

דיון מתוך פורום  כירורגיה

11/07/2013 | 17:25 | מאת: אביול

יש לי גם צד אחד יותר קצר מצד שני בגוף ב2 סמ וזה בטח עקב הבעיה במוח.... אבל הבעיה הזו גורמת לי להמון כאבי גב והגב שלי כל הזמן נתפס כשאני קצת מתאמצת ואז כמה ימים תפוס לי הגב התחתון .... האם זה מכון שלמרות שאני ככה סובלת וקשה לי לעבוד אין סיבה לקבל המלצת שמירת הריון מהאורטופד בגלל שאין סכנת חיים לעובר ואני ממש סובלת ? הגיוני?

14/07/2013 | 17:33 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום אביול יש הבדל בין שמירת הריון ובין סבל אחר ובין המלצה לעבודה קלה או חופש מחלה

מנהל פורום כירורגיה