זריקת וולטרן

דיון מתוך פורום  כירורגיה

15/05/2000 | 00:49 | מאת: ליאת

לפני כשבועיים עברתי הפלה בביה"ח. כאשר התעוררתי בחדר התעוששות התחילו לי כאבים חזקים מאוד בבטן ובכדי לשכך אותם נתנו לי זריקת וולטרן בירך. הזריקה לא שיככה את הכאבים אך הרגל נרדמה ומאז ועד היום עדיין הרגל רדומה ובחלק מהירך אין תחושה (הרגשה כמו שיש כאשר מורחים משחת "אמלה" להרדמה באפילציה). אני לא צולעת, אך התחילו לי כאבים ברגל ביחוד כאשר אני משנה תנוחה למשל מישיבה לעמידה. האם זו תגובה נורמלית לחומר? מה ניתן לעשות בכדי להקל על הכאב והאם יש צורך לפנות לרופא.

17/05/2000 | 12:33 | מאת: ד"ר ישראלית

זו לא תגובה נורמלית! גשי לרופא (תחליה לאורטופד ואח"כ לנוירולוג) שיאבחן האם אין פגיעה עצבית !!!

מנהל פורום כירורגיה