אבצס בבית השחי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

06/03/2013 | 11:24 | מאת: מיכל

אני סובלת מאבצס בבית השחי כבר חודשיים כאשר הוא תוקף ומחלים ובשנייה שהוא מחלים הוא חוזר זאת פעם שלישית ובכל פעם אני מורחת איכטמול מנקזת את כל האבצסים שנוצרים והם פשוט חוזרים שוב הרופאה רשמה לי cefovit שזה עבד והחלים ואחרי שלושה ימים האבצס חזר כפול שלוש כאשר בכל פעם זה כואב ברמה מטורפת ואין שום הסבר לסיבה שהוא הופיע אבל הוא גם עובר למקומות אחרים בגוף כגון הרגל או קו החזיה והייתי רוצה לדעת אם הפיתרון היחידי הוא כירוגי מכיוון שכרגע נותר לי אבצס אחד אחרון וקטן כל השאר התנקזו אך ברגע שגם הוא יתנקז אני מפחדת שזה יחזור שוב לאותו האזור כרגע אני מטופלת באנטיביוטיקה מסוג אוגמנטין 875 גרם ואני ממש מפחדת מהליך כירוגי אשמח לתשובה אם יש פיתרון אחר פחות כואב הכאבים לא נותנים לי לישון בלילה ופוגמים באיכות החיים שלי מאוד כבר חודשיים שאין לי מנוח מהכאב

07/03/2013 | 09:31 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום מיכל סיפור - ואין פתרון פשוט - אפשר לנסות טיפול אנטיביוטי לטווח ארוך וגם זה לא בטוח שיעזור

מנהל פורום כירורגיה