ביופסיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

10/07/2012 | 10:03 | מאת: רחלי

שלום רב, בביופסיה שנלקחה לאחר מעקף תריסריון עקב סתימת קיבה יצא ש: בבדיקה מאקרוסקופית- התקבל קטע רקמה לבנה קצוות קרועים, שטוח במימדים: 1*1.5 ס"מ (-1/3) בבדיקה מיקרוסקופית- SMALL INTESTINE NESENTHERY רקמת שומן ורקמת חיבור קולגנית היאלינית וצלולרית יותר עם תאים כישוריים קטנים. יתכן ומדובר ב DESMOLD מה הפעינוח של הרצ"ב? אני מאוד במתח עד התור לרופא בעוד מספר ימים. תודה, רחלי.

10/07/2012 | 16:04 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום רחלי לא מדובר בסרטן . יתכן ומדובר בגוש ממקור אחר . יש צורך בהמשך ברור

מנהל פורום כירורגיה