בעיה דחופה וכואבת!!! בבקשה עזרה!!!

דיון מתוך פורום  כירורגיה

07/06/2001 | 21:44 | מאת: בן 15

לכולם שלום!!! אני הרמתי מיטה שעליה שכב אח שלי ומאז התחיל לכאוב לי באשכים... אני לא יודע מה זה ואמרו לי שזה קילה... (או שרושמים כילה???) זה כואב לי בטירוף... זה התחיל בכאב קטנטן ועכשיו כמעט כל תזוזה כואבת לי... זה כאילו כואב רק בצד שמאל באשך עצמו ובצד ימין כלום... מה עושים??? צריך ניתוח??? אמא שלי אמרה לי שאם האשך מתנפח אז זה קילה... בבקשה תסבירו לי מה זה ואיך מבררים את זה בבית לפני שהולכים לרופא... אני ילד קצת ביישן וללכת לרופא לא נראה לי שאני אצליח... בעצם...זה הפורום הנכון לזה??? בבקשה...אודה לתשובה של כל אחד וגם לתשובה מקצועית... תודה!!!

09/06/2001 | 02:09 | מאת: don't worry

שלום לך. השתדל להמנע מלשאת כל משא שהינו מעל קילו או שתיים, לפי תיאורך, ניתן להבין שנוצר בקע (הרניה-קילה כלשונך...) בקרום מסוים הנמצא באזור האגן התחתון. נסה גם לשכב במנוחה על הגב, ולא בתנוחת צד, ככלל, יש להניח שעם מנוחה ואי מאמץ בנשיאת כובד כלשהוא, הכאבים יחלפו. היה בריא.

09/06/2001 | 02:43 | מאת: בן 15

אתה בטוח שזה לא חמור או משהו??? היום הלכתי לרופא אבל פשוט לא יכולתי להוריד את התחתונים... אני פשוט לא יכול... ואני לא יודע מה לעשות... אם זה חמור אז מה אני יעשה??? אני מתבייש ללכת לרופאים... תודה!

10/06/2001 | 21:21 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום לבן ה- 15 ולכל משיבי התשובות, לידיעתכם זה איננו צ'אט... ונא לא לתת מידע שעלול להזיק... התאור שלך ילד יכול להתאים לבקע - קילה, אך גם לתסביב של האשך שעלול להגמר בכי רע אם לא תבדק בזריזות על ידי רופא. נסה להתגבר על המבוכה וגש לרופא מטפל, כי אם מדובר בבעיה באשך זה עלול לעלות ביוקר... דר' ויזר

10/06/2001 | 21:51 | מאת: קובי אפרגן

אני בן 23, היה לי פיסורה (סדק בפי הטבעת) עברתי ניתוח, הרחיבו לי את האנוס. לאחר שבוע , הסתבך הניתוח והופיע לי אבצס בפי הטבעת שגרר אחריו פיסטולה!! עכשיו, חצי שנה לאחר הניתוח עדיין אני סובל מהפרשות מוגלתיות מפי הטבעת . הייתי רוצה לדעת , בבקשה, מדוע קרה הסיבוך הזה, ואיך אני יכול להיפתר מהפיסטולה המטרידה הזו????

מנהל פורום כירורגיה