ניתוח טחורים בלייזר

דיון מתוך פורום  כירורגיה

19/05/2001 | 20:39 | מאת: יהודית

לאחרונה הופיעה כתבה בעיתון, על ניתוח חדשני להסרת טחורים, בבית חולים "העמק" בעפולה, באמצעות לייזר. נכתב שם שההחלמה בשיטה זו מהירה וקלה יותר. אשמח לשמוע את חוות דעתך לנושא.

25/05/2001 | 16:33 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום יהודית, אינני יודע בקשר לשיטה שהזכרת, לייזר הינו סכין כמו סכין מתכתי, נסי לפנות לשם בשאלה ומניח כי יענו לך בפרוט לגבי השיטה. דר' ויזר

25/05/2001 | 23:14 | מאת: יהודית

שלום ד"ר ויזר, תודה על תשובתך. בימים אלה אני בודקת גם את הטיפול שמציעה חב' "פרוקטוליין", באמצעות "אינפרא אדום". שמעתי מכירורגים, שרק התערבות כירורגית נותנת פתרון מלא לבעית הטחורים , בדרגה 2-3. האם ניתן להגיע לתוצאות הדומות לניתוח, בשיטת "אינפרא אדום " המוצעת לי כיום? בתודה מראש,

מנהל פורום כירורגיה