ניתוח הזעת יתר

דיון מתוך פורום  כירורגיה

11/05/2001 | 09:56 | מאת: אורפז

ד"ר ויזר בוקר טוב אבקשך את עזרתך לגבי ניתוח הזעת יתר אני סובלת בהזעה מרובה בידיים, ברגליים ובמיוחד בבית השחי דבר שגורם לי למבוכה רבה ופשוט.....יאוש ענק!!!! אודה לך על תשובתך להתראות ושבת שלום ארפז

11/05/2001 | 19:10 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אורפז, מקצוע הכירורגי מוגבל בפתרונות לנושא הזעת יתר, לצערי אוכל להציע ניתוח רק להזעה בכפות ידיים, אינני מכיר טכניקה ניתוחית לבעיות הזעה במקומות אחרים, נסי לבדוק את הנושא בעזרת רופא פנימאי, או רופא עור דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה