סרטן בלבלב

דיון מתוך פורום  כירורגיה

30/04/2001 | 17:31 | מאת: קטי

לפני מספר חודשים אובחן סרטן הלבלב אצל אימי,עקב צהבת חסימתית. לאחר שלושה טיפולים כימוטרפיים נאמר כי הטיפול אינו עוזר ותפקודי הכבד אינם תקינם לכן לא ממשיכים בטיפול ואין טיפול אחר רק טיפולים להקלה על הסיפטומים. שאלתי מי הוא הרופא הכי מומחה לנושא? האם יש טיפול חדשני אחר?

30/04/2001 | 19:05 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום קטי, כנראה שלא מסרת את כל הפרטים, כגון מדוע לא נותחה... כנראה שמדובר במחלה מפושטת ואין אפשרות לטפל באופן שתביא להחלמה. כל מחלקה כירורגית בבית חולים גדול יכולה לתת תשובות לשאלותיך בהצלחה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה