חסימה בתריסריון

דיון מתוך פורום  כירורגיה

02/04/2007 | 11:26 | מאת: ריטה

מהי חסימה בתריסריון על רקע תסמונת SMA? מהי תסמונת SMA בכלליות? איך מטפלים בחסימה?

04/04/2007 | 09:36 | מאת: ד"ר ספוליאנסקי

שלום ריטה יש ערבוב של כמה דברים . חסימה בתרסריון - לניתוח sma - superior mesenteric artery - כלי דם שיכול ללחוץ על התרסריון אבל לא לחסום אותו . במידה וגורם הפרעות - ניתוח

22/04/2007 | 07:00 | מאת: אתי שדה

ידיד שלי חולה בסרטן בתרסריון חשבו שיש חסימה ולאחר הניתוח לא הוסר הגידול רק בטוצעו מעקפים והוא הולך ונחלש ,האם יש סיכויי החלמה ?? ומה ניתן לעשות?? והאם באמת ימיו ספורים? אשמח לקבל תשובה מאוד מודאגת בתודה מראש אתי.

מנהל פורום כירורגיה