מים ברגלים ובבטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה

21/08/2000 | 12:16 | מאת: גלעד

שלום, חמתי סובלת מזה מס' שנים מבעיות שונות ואף אושפזה לשבועיים לפני 4 שנים ,מכבד מורחב מלידה. אז שאבו את המים מהבטן בניקוז בו החדירו צינור מצד הגוף . הרופאים כנראה מצאו קשר כלשהו או משליך,הנובע מבלוטת התריס שצרבו לה והיא מקבלת כדורים לטיפול הכוללים כנראה גם פוסיט. כעת בתקופת הקיץ מצבה הולך ומחמיר ורגליה מתנפחות מאוד אני מעוניין להגיע לרופא מומחה דרך קופת חולים כללית בה היא חברה כל חייה ולקבל טיפול מתאים.

21/08/2000 | 18:46 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום גלעד, לפי תאורך חמתך סובלת מהפרעה או אי ספיקת לב ו/או כבד. העינין אינו שייך לתחום הכירורגיה אלא לרפואה פנימית. תוכל למצוא רופא מומחה בכל בית חולים אזורי קיימת מרפאה פנימית מיעצת טובה בבי"ח בלינסון. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה