בקעים דוצ ואשכים תחושה מלאות לאחר ספורט ריצה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

26/04/2020 | 14:52 | מאת: יקי

בן 53 בוצע ניתוח לפרסוקפי לפי שש שנים בצד שמאל לפני שנת ים התחלתי לחוש מעין כבדות לאחר ריצה וספורט בכיס האשכים בבדיקת א. ס אשכים תקינים וישנם שני בקעים דוצ השבוע גם הגברתי את הריצה וחשתי את אותה כבדות שחלפה במנוחה הייתי אצל כירוג והוא הפנה גם לבדיקת הבקע כדי לאבחן וגם לאשכים עם דופלר אני יודע שהשאלה קצת חרדתית ויותר א. האם הבקעים יכולים להקרין מעין תחושת כבדות לאחר ביצוע ספורט ב. הוא אמר שכדאי כבר על ההזדמנות לעשות א. ס אשכים אף על פי שעשיתי לפני שלוש שנים האם המחשבה נכונה או שלדעתך רוב הסיכויים לגיל ולהופעת הכבדות כתוצאה מדוצ הם המקור? תודה קשה לי לחכות לא. ס תודה

בקעים יכולים לגרום לאי נוחות באשכים או בשילופי הבטן כתלות בגודלם ועוד גורמים מעבר לאולטרהסאונד אני מציע שתפנה לכירורג לצורך התיעצות ובדיקה

מנהל פורום כירורגיה