תשישות חמורה חודש אחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה

07/02/2020 | 20:38 | מאת: אלה

שלום! אבא שלי בן 83 עבר ניתוח לפני כחודש להוצאת ציסטות מלבלב אחרי ניתוח הסתבך עם אספרציה ודלקת ראיות , היו לו גם פירפורי לב.היה באישפוז שבועיים , כבר שבועים בבית ומצבו ממש לא טוב - הוא ממש תשוש , לא מסוגל ללכת אפילו בבית ( לפני היה עצמאי לגמרי) , בלי תאבון , בלילה קם כל שעתיים לשירותים לתת שתן וביום כל הזמו ישן . לפני שבוע בבדיקות דם המוגלובין 9.3, iron 31 סוכר 210-300 (מטופל עם כדורים אבל נראה שזה לא עובד) אתמול גם התלונן על שריפה באזור החזה לחץ דם בסדר מה לעשות ? זה ממש מלחיץ תודה

הגיוני שלאחר ניתוח גדול תהיה תשישות בעיקר בגיל המבוגר מעל 80 בכל מקרה ההמוגלובין הוא מעט נמוך ולכן יש לפנות לבדיקה חוזרת אצל המנתח

לציין שעקב בעית הסוכר והכאבים בחזה בעיקר בם ישנו יש מקום לפנות למיון

מנהל פורום כירורגיה