כאב בטן לאחר יציאות

דיון מתוך פורום  כירורגיה

01/03/2001 | 10:44 | מאת: אביבה

בת 37 , לאחר לידה רביעית . יש תקופות בהם לאחר היציאה, יש לי כאב בטן חריף החולף בד"כ לאחר מספר דקות. זה החל לפני 4 שנים , לאחר הלידה הרביעית . מה יכולות להיות הסיבות לכך ? תודה

01/03/2001 | 18:16 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אביבה, הסיבות לרוב קשורות בהתכווצויות של המעי, את זאת ניתן לומר לאחר בדיקה ובדיקות עזר כגון קולונוסקופיה, פני לעזרה לכירורג באזור מגורייך דר' ויזר

05/03/2001 | 13:44 | מאת: רוז

האם התחושה שלך היא שאת פשוט רוצה להחזיק למטה חזק וללחוץ? וזה גם מקל על הכאב?

מנהל פורום כירורגיה