כוויה דרגה 2+ אצל תינוק

דיון מתוך פורום  כירורגיה

26/02/2001 | 18:08 | מאת: עינב

שלום רב בני נכווה ברגליו ממים חמים שנשפכו עליו מקומקום רותח הרופא קבע שהכוויה היא מדרגה שניה נוטה לשלוש. הילד מקבל טיפול בעיקר במשחה ובמקלחות באיזור הכוויה. שאלתי היא האם זה תקין שילדי מקיא לאחר כל מקלחת שכזאת והאם תופעה זאת תחלוף במשך זמן הטיפול כמו-כן ישנו מצב חוזר ונשנה של חום גבוה לאחר כל טיפול אמבטיות שכזה. בנוסף רציתי לדעת האם ניתן לקבל טיפול שונה עבור הילד ואם כן היכן המקום הטוב ביותר לעשות זאת (בי"ח, מרפאה וכ"ו) בברכה עינב

26/02/2001 | 19:36 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום עינב, תנקות נוטים להקאה בכל מצב מחלתי העובדה כי יש לו חום מצביעה על מחלה ולא דוקא הכויה ולכן ממליץ ביקור אצל רופא הילדים, בעיקרון הטיפול בכוויה נכון. אם רצונך בחוו"ד נוספת פני לרופא פלסטיקאי. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה