פיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

24/02/2001 | 18:47 | מאת: קרי

לפני כ 3 ימים עברתי הניתוח . הנני מיישמת את הוראות ההחלמה שקיבלתי ( פרפין ,FLAGYL ,אמבטיות) אולם בכל זאת הכאבים לא פוחתים . אני עובדת עצות שמא הניתוח לא הצליח או שמא אני עושה משהו לא בסדר . תודה

24/02/2001 | 20:17 | מאת: ספוליאנסקי

חסרים פרטים בנושא הניתוח וכן פרטים אודותייך. באופן כללי רצוי גם לקחת משככי כאבים , אמבטיות פושרות והליכה יכולים להועיל

24/02/2001 | 23:17 | מאת: נטלי

היי קרי שמן פרפין ופלאג'יל לא מספיקים. אגב, פלאג'יל ניתן בזהומים חידקיים וחד תאיים- מדוע? ראי נא יקירתי, כאחת שעברה גהינום לפני ואחרי הניתוח,ממליצה לך לרכוש מטאמוציל או אגיוליקס מבית-מרקחת(לי היה קל יותר לבלוע את האגיולקס) לפני השינה עם המון המון מים . לאחר כל ארוחה, מומלץ לשתות כף פרפין(כשלוש פעמים ביום לערך) והמון המון אמבטיות חמימות . קרי, לא לשכח לשתות המון מים בכל הזדמנות במשך היום ואם תתמידי, אני מבטיחה לך שתוך שבוע תחושי בהקלה עצומה. בהצלחה חמודה

25/02/2001 | 20:23 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום לקרי, ולכל יועציה לאחר ניתוח פיסורה הכאבים יכולים להיות קשורים לחתך הניתוחי (אם בוצע) נסי להבדיל אם הכאבים שהיו לפני הניתוח נעלמו ואם הכאבים הנוכחיים שונים? בעיקרון רצוי להצמד להמלצות של המנתח וכל אחד נוהג מעט אחרת. בעיקרון, מנוחה, אמבטיות מי סבון מספר פעמים ביום וריכוך היציאות הן הטיפול הממולץ. איחולי החלמה דר' ויזר

16/05/2001 | 13:21 | מאת: danna levi

קרי האם החלמת מהפיסורה? האם הניתוח עזר ? האם הניתוח כואב?

מנהל פורום כירורגיה