כריתת כיס המרה ופוליפ אנאלי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

22/02/2001 | 21:21 | מאת: אתי

לד"ר שלום עברתי ביום ראשון (18.2) ניתוח לפרסקופיה הוצאת כיס המרה + פוליפ אנאלי בקשר לכיס המרה אני מרגישה בסדר, אבל מקום הוצאת פוליפ האנאלי מאוד כואב. האם יש דרך לטפל בזה? (חוץ מזה שאני מקפידה על תזונה עתירת סיבים ונוזלים וקומפרסים במקום אלא שכל ביקור בשירותים הופך להיות סיוט (אני אסמתית ומרוב הכאבים אני מקבלת קוצר נשימה) . מה הכוונה לפוליפ החשוד כ-"פפילומה"? תודה רבה

23/02/2001 | 17:07 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אתי פוליפ אנאלי הכוונה לגידול שפיר? קרוב לפי הטבעת אזור זה הינו רגיש מאד ולכן כאביך, ממליץ לבצע אמבטיות עם מים פושרים וסבון ולשבת בתוכם כ 10 דקות מס' פעמים ביום כמו כן לקחת כדורים למניעת כאבים פפילומה הינו סוג של גידול שפיר. בברכות החלמה מהירה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה