יציאת טחור לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה

29/10/2017 | 20:29 | מאת: יניב

שלום רב, לפני כ 10 ימים עברתי ניתוח לכריתת טחורים (רמה 3) בשיטת סטפלר. ארבעת הימים לאחר הניתוח היו סיוט מבחינת כאבים,לאחר מכן נרגע. היום התחילה לי צריבה עזה לאחר כל יציאה וראיתי וגם הרגשתי שיצא לי טחור בוודאות. האם זה הגיוני שייצא טחור כ 10 ימים לאחר הניתוח? בברכה, יניב

יתכן וזו בצקת מציע שתפנה לרופא שניתח אותך לביקורת

01/11/2017 | 10:46 | מאת: יניב

הלכתי לביקורת אצל המנתח שאכן אמר שזו בצקת,אך אני די מודאג. חלפו כבר שבועיים מהניתוח ועדיין יש לי צריבות חזקות וערבים. האם כדאי ללכת לחוות דעת נוספת?

01/11/2017 | 10:52 | מאת: יניב

שכחתי לציין כי הרופא נתן לי טיפול אנטיביוטי

מנהל פורום כירורגיה