בליטה באף שנוצרה ממכה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

19/08/2017 | 16:22 | מאת: הילה

הייתי באוטו עם חברה והנהג נסע מהר מדי ובטעות לא יודעת איך זה קרה בדיוק הראש של החברה נכנס לי בפנים ופגע לי באף ובמיוחד בעצם כשבאתי לבית ראיתי שממש נפוח ויש אחרי מכה כאבים עזים וקצת אדום בעצם נוצרה בליטה שלא הייתה נגעתי והרגשתי אותה ההורים שלי אומרים שאין שום דבר וחושבים שהכל בסדר אבל אני מרגישה כאבים ומוטרדת מהבליטה לא היה דם אבל כאב בלחיצה יש מה אפשר לעשות עם הבליטה? האם זה יעבור זה נורא מטריד אותי.

קרוב לוודאי שזה יסתדר אך כדי לשלשול שבר יש לפנות לרופא אף אוזן גרון בברכה

מנהל פורום כירורגיה