כאבי בטן ימנית עליונה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

15/08/2017 | 22:34 | מאת: מירה

דר שלום , בעלי מואושפז כרגע בהשהיה במיון היגיע לפנות בוקר עם כאבים חזקים כמעט כמו בהתקף של כיס מרה אלא שכיס המרה שלו הוסר כבר לפני 10 שנים . אולטרסאונד תקין בדיקות דם ראשונות בילירובין 3.2 crp גבוה ( לא יודעת בדיוק כמה) ועמילז וליפז קצת גבוהים . נלקחו בדיקות שוב בילירובין ירד ל 2.2 וגם המדדים האחרים בירידה . הבעיה נשארה הכאבים ממשיכים רק זריקת וולטרן עוזרת . ולא בודקים יותר כלום ולא יודעים לתת אבחנה . מה עושים? תודה

ישנם אבחנות מבדלות שאני בטוח שהרופאים במיון יודעים אותם וכן את הבדיקות אותם יש לבצע כדי להגיע לאבחנה. לדוגמא : לעיתים נוצרים אבנים בדרכי המרה. לצערי זה לוקח זמן בברכת רפואה שלמה

מנהל פורום כירורגיה