בן 25 בעיה נדירה בעקבות פציעה.

דיון מתוך פורום  כירורגיה

09/08/2017 | 20:06 | מאת: אייל

שלום דוקטור לפני חצי שנה עברתי טראומה קלה באזור הפין והפרינאום...הידקו לי את המקום עם חוט למשך כ דקה וחצי ..בערך ..ללא הסכמתי (כרגע אני בהליך משפטי) ..לאחר המקרה לא היה כאב או דם רק תחושת חוסר נוחות באזור ..כיאילו המקום "תפוס" ... מאז ועד היום אני לא מצליח להתרוקן עד הסוף מבחינת שתן ויש לי גם טונוס מוגבר בפי הטבעת ..מין אניזמוס קל ..שמשפיע לי על הרגלי יציאות . מבדקתי אצל אורולוגים שלא מצאו שום דבר מלבד בעיה תפקודית ..זאת אומרת הסוגר של השלפוחית לא נפתח עד הסוף והם שלחו אותי לפיזיותרפיה ..שאני כרגע עושה . השאלה שלי היא כזו : מה יכול להיות משותף לקושי בריקון שתן וקושי במתן צואה לאחר חבלה מסוג זה .....מה זה יכול להיות ...? ואיך אתה מציע לי לגשת לזה מבחינה רדיולוגית ? אני מרגיש שאני לא מצליח לשחרר את רצפת האגן שלי היא תפוסה . יש להגיד שאין כאבים או משהו כזה . תודה רבה ויום טוב .

ישנם רופאים המתמחים ברצפת האגן בתחום הגסטרו כירוגיה קולורקטלית והגיניקולוגיה

מנהל פורום כירורגיה