תיקון בקע מפשעתי בצד ימין

דיון מתוך פורום  כירורגיה

15/06/2017 | 02:02 | מאת: bari

לפני כשמונה חודשים אבחנתי שיש לי נפיחות בצד ימין של המפשעה . רופא כירוג שראה אותי הבחן את זה כבקע .מאז הנפיחות הלכה וגדלה לגודל של כביצה .הנפיחות מתקשה ומכאיבה .אני מעוניין לדעת את האופציות לניתוח והיתרונות שלהן . [בתקופה הנ"ל שמעתי על סוגי הניתוח ויצאתי מבולבל ]. בנוסף רצתי לשאול האם יש קשר בין הבקע לסוג של שלפוחית שתן רגיזה. לפני שנה קיבלתי מאורולוג טיפול בכדורים עבור השלפוחית אבל הטיפול לא עזר. הערמונית בגודל של 43 סמ"ק. תודה bari.

יתכן קשר בין הפרעות במתן שתן להופעת בקע לגבי סוג הניתוח תתיעץ בכירוג המטפל, יש שיטות שונות והוא אמור לדעת מה המתאימה לך.

מנהל פורום כירורגיה