חוש הריח

דיון מתוך פורום  כירורגיה

20/01/2001 | 02:36 | מאת: משה

לפני כ - 3 חודשים עברתי ניתוח ראש להוצאת גידול מניגיומה ( או דומה) שצמח עפ"י הרופא על חוש הריח בחלק הקידמי של הראש. מאז נעלם חוש הריח לגמרה 100% . שאלותי: א - האים זה יכול לחזור? ב - מדוע יש לי כל הזמן לטמים מוזרים ולא נעימים בפה? ג - האים יש איזה טיפול רפואי שיכול להשיב את חוש הריח? ד - איזה סוג של רופאים מתמחים בסוגיות אלו? ואיפה? מראש תודות, משה.

20/01/2001 | 18:57 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום משה, אני מניח כי לפני הניתוח הוסברו לך הסיכונים של ניתוח מסוג זה בעיקר בנוגע לסיכוי לפגיעה בעצבים שונים שהגידול נמצא בקרבתם. המקום הטוב ביותר לשאול שאלות אלו הוא רופא המנתח או כל רופא נוירולוג. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה