נקע מולד בירכים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

14/01/2001 | 12:25 | מאת: גילה

ביתי נולדה כשבשני יריכיה, היה נקע, לא אבחנו את הבעיה בבית החולים, וכשהיא התחילה ללכת היא צלעה, מאז ועד היום (היא בת 10) הייתי יוצאת ובאה בבדיקות בבית החולים תל השומר, כאשר כל פעם דחו לה את הניתוח, לפני זמן לא רב פנינו לרופא פרטי שהזדעזע ממצב הילדה, וקבע, שהיתה פה הזנחה פושעת. ושאסור היה לחכות עם הניתוח, ועתה הנתוח קשה יותר, וסיכויי ההצלחה בו נמוכים יותר. בעוד מספר ימים היא עומדת להתאשפז ולעבור ניתוח ב-2 ירכיה לתיקון המצב. זמן משוער של משך הניתוח 24 שעות, כאשר שני צוותים יעבדו בו. רציתי לדעת האם היה צורך לעבור את הניתוח לפני כן? ומה המשמעות של הסחבת שהיתה? דבר שני, מה הסיכויים שהיא תלך ללא צליעה? והבעיה תתוקן?

14/01/2001 | 20:56 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום גילה, הפורום הנוכחי הינו כירורגי ואת צריכה לבעיה שהצגת אורטופד אנא פני לפורום אורטופדיה. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה