נשים רזות?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/12/2012 | 08:22 | מאת: טרוד

היי, אני בן 18, ביסקסואל מאז ומתמיד. התופעה אצלי היא נורא מוזרה בעיני. אני נמשך לגברים ולנשים, אך המשיכה שלי לנשים היא לנשים בגודל של "צ'אביות"/שמנמנות ומעלה. לעיתים רחוקות מאוד אמצא את עצמי נמשך למישהי רזה. רזון נשי מרתיע אותי. למה זה קורה?? לנשים גדולות יותר אני נמשך בטירוף, ברוב המקרים אף יותר מלגברים אליהם אני נמשך. כאילו נשים רזות הן כמין שלישי שלא מעניין אותי. אף באתרי פורנו אני מוצא עצמי לא נמשך לתוכן המוצע כברירת מחדל, אלא חייב לחפש נשים יותר גדולות - המדיה מוצפת בנשים רזות מאוד שלא מעניינות אותי. מאידך עם גברים אני לא סלקטיבי עד כדי כך. גם כאן אמנע מצפיה בגברים רזים, אך אלה לא מוצגים הרבה במדיה, אז העניין פחות בעייתי. איפה כל זה שם אותי על הסקאלה?! אני מרגיש שהמשיכה שלי יותר תלויה באדם הספציפי מאשר במין. יש בנות שמספיק לי דיבור סקסי איתן או אפילו מגע מינימלי כהחזקת יד או חיבוק בשביל להתעורר מינית ולקבל זקפה. אז איך קורה שנשים רזות עד כדי כך לא מעניינות אותי?

שלום טרוד, העדפת נשים רזות אכן רווחת מאוד בתקופתנו, אך היו בהחלט תקופות בהיסטוריה שנשים מלאות, ולא רזות, הן אלו שסימלו נשיות במיטבה, ואף ציירים שהתמחו בציור נשים שמנות. גם כיום, גם בעידן ה"אנורקטי" שבו אני חיים, בהחלט יש גברים שנמשכים לנשים מלאות ויעידו על כך קטגוריות ספציפיות המיועדות לכך באתרים פורנוגרפיים. אין לכך כל קשר לביסקסואליות. אם כבר ישנה מגמה הרי היא שגברים שנמשכים לבני/ות שני המגדרים מעדיפים נשים רזות ואף נעריות. ללא קשר למראה החיצוני של האישה שאתה נמשך אליך, אם אתה נמשך יותר לנשים מאשר לגברים זה מציב אותך יותר קרוב לקצה של "הטרוסקסואליות בלעדית" ברצף של קינסי. ואולם, אני מפציר בך לשכוח את הרצף וליהנות מהחיים (-: קריאה נוספת: ביסקסואליות - ברכה או קללה? http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים