איך יוצרים קשר עם הוועדה לשינוי מין?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/11/2012 | 16:25 | מאת: בר

אשמח לדעת כיצד יוצרים עמם קשר ראשוני . אודה על עזרתכם בר

07/11/2012 | 23:59 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום בר, תוכל ליצור קשר עם הוועדה הן באמצעות הטלפון והן במכתב קצר. בכל מקרה מן השניים הנ"ל, חשוב שתשאיר את שמך ופרטי הטלפון שלך, היות שיחזרו אליך בטלפון לקביעת מפגש. הכתובת למכתב: הוועדה לשינוי מין, המחלקה לכירורגיה פלסטית, המרכז הרפואי ע"ש שיבא, תל השומר , מיקוד:52621. הטלפונים להתקשרות לצורך החזרה אליך בטלפון: 03-5302416, או 03-5302766 להשאיר את ההודעה עבור מזכירת הוועדה: תמי. בימי רביעי ניתן להתקשר גם ל:03-5302278. בטוחתני שלא יקשה עליך להגיע לוועדה ולקבוע תור למפגש. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים