יחסי מין

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/10/2012 | 00:17 | מאת: גבי

שלום אני אחרי תקופה שבהם קיימתי יחסים עם שני המינים כשבאחרונה אני נמנע מיחסים עם גברים כאשר מה שמפריע לי זה בין היתר תחושה של אובייקט מיני מול הפרטנר ותחוש השפלה שמונעת ממני ליהנות אציין שאני הפסיבי ביחסים כאשר התחושה שאני מספק את דחפיו המיניים אך הוא אינו אוהב אותי או רוצה בטובתי

שלום גבי, התובנה שלך מאוד מעניינת. בלי לקבוע כל עמדה ערכית בנושא, עובדה היא שקשר בין גברים מתחיל (ולעתים קרובות גם נגמר) במיטה. יש שמסוגלים ליהנות מהתהליך, יש שמסתפקים בתהליך ומעוניינים רק ביחסי מין ויש השורדים את התהליך כולו, כלומר, מסוגלים ליהנות מיחסי המין עד שימצאו קשר, תוך הבנה שכך או אחרת, יחסי המין יגיעו בשלב מוקדם בקשר, במקרים רבים מאוד בפגישה הראשונה. התמזל מזלך ואתה יכול לקיים יחסי מין גם עם גברים וגם עם נשים - לקבל את הרגש משולב במין מהנשים ואת המין בלבד מהגברים - וזה אחד מיתרונות הביסקסואליות: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 מעניין שהתחושה המשפילה של היותך רק אובייקט מיני היא תחושה נשית קלאסית. ישנם פאסיביים אקטיביים מאוד (ליתר דיוק, נחדרים, ולא "פאסיביים", הממלאים תפקיד מאוד אקטיבי בהפעלת הפרטנר החודר, בחיפושו וביישום הקשר). לכן, יש לבדוק אם הציפיות שלך מהגבר החודר הן אך ורק ציפיות מיניות או שמא הן גם רומנטיות. נראה לי שכמה שיחות עם מטפל בעל ניסיון בנושא לא יכולות להזיק לך, כאשר הנחת היסוד האופטימית והחיובית צריכה להיות ההכרה שאתה מסוגל ליהנות משני העולמות במקום להתמקד באחד ההיבטים השליליים ולהעניק לו משקל גדול מדיי. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים